Avtor |
Sporočilo |
< Evropsko pravo ~ Postopek traja 17 let |
 |
|
Objavljeno:
Pet 29 Jun, 2007 9:57
|
|
|
Pridružen/-a: Pet Jun 2007 9:47
|
|
Prosim za pomoč, postopek za preživnino traja že skoraj 17 let, med tem je en otrok že polnoleten drugi pa bo drugo leto. V teh letih je tekel tudi postopek delitve premoženja, kateri se je zaključil pred 3-emi leti. Bivši partner se je izselil iz Slovenije in ni prihajal na razprava zato so razprave prelagali. Preživnine ni plačvala pa tudi od države nisem dobivala preživnine, ker sem imela 1/2 stanovanja. Tudi sedaj nič ne kaže, da se bo zadeva zaključila. Ali je primer za na Evropsko sodišče, kdo mi lahko pomoga?
Hvala
Obupana |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Sre 25 Jun, 2008 19:54
|
|
|
Pridružen/-a: Sob Maj 2007 10:42
|
|
Zofka, če te odgovor še zanima, izvoliš mojega. Pravzaprav imam najprej vprašanje, ali imaš odvetnika/odvetnico in kaj počne, da traja postopek že 17 oz. 18 let, če še traja? |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet 26 Jun, 2008 9:35
|
|
|
Pridružen/-a: Pet Jun 2007 9:47
|
|
Ja imam odvetnico, katera sedaj vlaga zaostale preživnine kot plombe na stanovanje (1/2 je od bivšega partnerja) Drugi otrok je letos tudi že polnoleten. Bivšega partnerja sedaj videvam v Ljubljani , samo ne vem kje dela. Možno da dela na črno |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet 26 Jun, 2008 23:45
|
|
|
Pridružen/-a: Sob Maj 2007 10:42
|
|
Pa imaš vseskozi to isto odvetnico? Kaj je pa do sedaj počela? Ne razumem, zakaj traja postopek 18 let? Saj postopki lahko gredo naprej četudi stranka ne pristopi k obravnavi na sodišču in odvetnica to ve. V čem je problem? |
|
|
|
|
|
 |
|