Avtor Sporočilo
<  Kazensko pravo  ~  ----------------------
Objavi novo temo   Odgovori na to temo
mirjana1982
PrispevekObjavljeno: Ned 17 Jul, 2016 22:37  Odgovori s citatomPridružen/-a: Sre Jun 2016 12:52
Prispevkov: 6

-------------------------------------------


Nazadnje urejal/a mirjana1982 Sre 21 Sep, 2016 22:30; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
susa
PrispevekObjavljeno: Pon 18 Jul, 2016 10:47  Odgovori s citatomPridružen/-a: Ned Okt 2009 11:56
Prispevkov: 663

tukaj čez boš prišla le, če boš na vse pozabila, žensko pa tako ignoriraj, da ji ne odgovarjaš in jo ne pogledaš , greš kot da ne obstaja - brez besed.

Ponavadi kdor kliče policaje ta plača, ker zastonj ne hodijo, če ni jasno kdo je kaj komu naredil.
Vedi pa, da se na sodiščih največ laže in na policiji nič manj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mirjana1982
PrispevekObjavljeno: Tor 19 Jul, 2016 10:10  Odgovori s citatomPridružen/-a: Sre Jun 2016 12:52
Prispevkov: 6

-----------------------------------------------------


Nazadnje urejal/a mirjana1982 Sre 21 Sep, 2016 22:31; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
forumuser28
PrispevekObjavljeno: Tor 19 Jul, 2016 11:30  Odgovori s citatomPridružen/-a: Sre Jun 2012 0:49
Prispevkov: 478

Super, bo pa izvršba... škoda da ni več uklonilca...

Mogoče je tvoj problem tudi v dojemanju okolice? Nekako logično je, da policisti ne verjamejo zgodbi [opisana zgoraj], ki jo je mogoče skrajšati na:

jaz hodila miroljubno po parku, ptički na moji rami, srnice so mi jedle iz roke. Prišla je Pehtra, v rokah je imela sekiro in mi z njo žugala. Kar tako, ker je ona grda, jaz pa ne. V drugi situaciji pa sem bila s partnerjem, ime mu je Princ in zlobna Pehtra je spet prišla. Moj Princ ji je ponudil roko sprave, a Pehtra se je zaradi dotika prevrnila, padla in si polomila 12 reber. Brez da bi se je kdo dotaknil!

Zdaj me preganjajo, ker sem edina resnicoljubna oseba v ulici, sosedje nočejo pričati v mojo korist, ker sem predober človek in mi mojo človekoljubnost zavidajo. Policija me ima na piki, ker so zlobni.

Zdaj iščem luknje v zakonih, ali pa nekoga, ki mi zastonj (ne, za medijsko promocijo :S) spiše zahtevo za varstvo zakonitosti.

Sem se prvič zadržal in nisem flancal na tvoje flancanje. Ampak ko pa dobronamren nasvet tako popoljuvaš... evo, potem pa dobiš mojega nedobronamernega.

Se mi zdi, da ko kdorkoli prebere tvoj prvi domišljijski spis in nato še odziv na suso, dobro in hitro ve zakaj se gre Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
forumuser28
PrispevekObjavljeno: Tor 19 Jul, 2016 11:32  Odgovori s citatomPridružen/-a: Sre Jun 2012 0:49
Prispevkov: 478

Evo, pa še quote tvojega pisanaja, ker imajo tebi podobne osebe tehniko, da potem naknadno vse pobrišejo ali predrugačijo. Da bo jasno za kaj se je šlo.

Pa še enkrat: uživaj poletje Wink)

mirjana1982 je napisal/a:
Obstajata dva incidenta:-Prvi incident so mi na sodišču ustavili,ker gre za prekršek neznatnega pomena,posebne okoliščine,nizka stopnja odgovornosti in storilkine osebne okoliščine pa kažejo,da postopek ne bi bil smotrn.
-Drugi incident pa so mi zavrnili zaradi neutemeljenosti in zadnje so mi zavrnili tudi na višjem sodišču v Mariboru tudi zaradi neutemeljenosti.In kaj bi po vaše mogla utemeljiti bolj kot sem napisala?????

Prvi incident:
Bilo je kot vsako jutro in z psičko se sprehajave po parku.Od daleč vidim,da se mi približuje pes,ki ni bil na povodcu.Prišel je do mene in sem takoj vzela mojo psičko v naročje.Gospa pa je takoj prišla za njim in sem ji lepo vljudno rekla,da prosila bi vas da daste psa na povodec.Večkrat sem ji ponovila pa ni poslušala.Rekla je,da mi nebo nič naredil.Ko sem videla da nič nebo iz tega sem odšla.Od daleč slišim da mi govori "GLUPA ŽENSKA LAHKO BI TI BILA MAMA"jaz pa sem ji nazaj povedala"VI STE GLUPA ŽENSKA,KER NE VIDITE DA MORA PES BITI NA POVODCU.TAM JE ZNAK"Potem pa gospa rekla "IDI V PIČKO MATERINO"jaz pa sem ji rekla "O BOŽE" in odšla.Nekaj je nonstop govorila samo jaz je nisem poslušala.Popoldan sem šla kot ponavadi na sprehod z psičko in sem od daleč srečala gospo,ki je začela kriliti z rokami proti nama.Partneru sem rekla,da je to ta gospa in hotel se je z njo normalno pogovoriti.Očitno ta gospa se nezna normalno pogovarjati.Sem rekla greva pusti je ni smiselno in brezveze je.Ko sem bila obrnjena z hrbtom proti njej me je hotela udariti z trdim povodcem.Partner jo je samo primil za ramo da jo je odrinil stran.Vprašanje bi bilo kaj bi bilo,če bi me res udarila.Partner je ni močno odrinil ona pa zaigrala žrtev in namerno padla in začela kričati "DREJČI ZOVI POLICIJO"midva te osebe nisva videla.Greva sva rekla in odšla.Gospa se je takoj hitro pobrala in vzela s tla šibo dolgo 3 metre in za nama zamahovala in se drla na mojega partnera "SMRDLJIVI NARKOMAN".Bila sva hitrejša in sva odšla.Policija je prišla na naš dom za nekaj dni.Povedala sva točno kaj se je zgodilo.Jaz sem dobila plačilni nalog.Gospa nevem,če je dobila.Partner ni dobil plačilnega naloga.

Drugi incident:
Bil je običajen dan.Z partnerjem sva šla kot običajno po kosilo in vidla,da se namerno parkira gospa.Videla je dve priči in hotela izkoristiti,da se mi maščuje za prvi del incidenta.Stopila je iz avta in nesramno odbrusila "KDAJ ME BOSTA PRETEPLA" in odšla do dve priči in rekla njima "TA DVA STA ME PRETEPLA".Samo sta se nasmejala.Jaz sem samo povedala tej gospe ,da je itak vse na sodišču in odbrusila je nesramno "GADNO SI SE ZAJEBALA"pa še izmislila si je da je partnerjeva mama rekla da je moj partner narkoman.Partner je vzel telefon in rekel dosti imam tega in poklical policijo.Gospa je tudi prišla na policijo.Oba z partnerjem sva prišla gospo prijavit,ker nama ni dala miru.Dobila sva oba kazen da morava plačati plačilni nalog.Izmislila si je tudi da sem ji rekla "KURVA STARA"pa to sploh nisem rekla.Očitno so njej bolj verjeli kot nama.Priče,ki so bile na mestu dogodka pa niso hotele pričati.Zakaj ona ni dobila nobene kazni???????

Dne 15.06.2016 me je poklical gospod policist in mi rekel,da naj 16.06.2016 pridem na policijsko postajo Murska Sobota v zvezi z email-om policijske postaje Ljubljana.Pisala sem preko elektronske pošte na policijsko postajo Ljubljana.Pisala sem jim v zvezi z plačilnim nalogom "REKLA KAZALA".Sem prišla na pogovor in sem mu vse povedala kaj se je dogajalo.Rekel je da nemore policija nič narediti,ker je plačilni nalog pravnomočen.Rekel je tudi naj pišem na sodišče Murska Sobota,da razrešimo.Gre se za Gospo.ki neda miru.So rekli da se bodo pogovorili z njo in ji povedali da mi naj da mir.Gospa še vedno provocira,žali,me gleda od daleč in neke priče išče,da bi se mi maščevala za prvi incident.


To že traje več kot eno leto in zakaj me niso poklicali na sodišče,da bi povedala celotno zgodbo?Zakaj so drugi incident prej obravnavali kot prvi?Zakaj so prvi incident ustavili a drugega ne.Po čem se je sodnica odločila da sem kriva,če pa priče niso hotele pričati.Zakaj sva z partnerjem dobila plačilni nalog,če pa sva samo šla prijavit gospo,ker ni dala miru?Sploh niso upoševali zakon 57 člen-2 točka.
Odgovor policistke,ki je obravnavala drugi incident je bil,da zato ni našo prijavo upoštevala,ker nisva prišla objokana.Gospa pa je prišla objokana in ni dobila plačilnega naloga.

Zdaj je prišla položnica 250 eur ,če ne plačam bojo mi zarubili vse kaj je moje.Pa nič nimam.Zakaj bi mogla polniti proračun na REKLA KAZALA ,če pa nisem nič naredila.Gospa sploh ni povedala celotne zgodbe.Tu mi je nekaj sumljivo.Gospa je bogata ima denar in ima veze na sodišču in na policiji.Mož od njene pokojne sestre dela na sodišču.Lahko si privošči vse kaj si hoče.


Pomagajte mi,ker sem res padla v depresijo,ker več nevem kaj naj naredim.Pisala sem na vse ustanove in vedno negativen odgovor.Zdaj še čakam,kaj bo sodnica povedala,ker sem ji pismo napisala in celotno zgodbo obrazložila.Samo vem,da nebo odgovora,ker sploh nebo odprla in vrgla bo v koš.


mirjana1982 je napisal/a:
Se mi je zdelo,da bo tak odgovor.Seveda to je normalno povedati,da naj pozabim.In zakaj bi mogla pozabiti in plačati 420 eur z sodnimi stroški,da bo potem gospa srečna,ker je dosegla svoje.Tega zadovoljstva ji nebom dala.Halo ženska bomo videli ko boš dobila kazen na "REKLA KAZALA" 1000 eur bomo videli,če boš lahko pozabla in plačala.Če ni dokazov in ni prič,ker seveda ne želijo pričati,ker vejo kakšna ženska je ti nemorejo nič.Boljše bi ti bilo,da bi se komentiranju izognila.Hotela sem samo,da mi ga ustavijo kot so prvi incident,ker tudi ni bilo dokazov in ne prič in policija ni bila na mestu dogodka.Hotela sem tudi izvedeti ,če kdo ve kako dalje ,ker se nemorem več pritožiti.Samo očitno se najde nekdo,ki je zelo pameten.Hvala za odgovor samo ni bil potreben bom že najšla luknjo v zakonu.Nemislim pa plačevati na "REKLA KAZALA".
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mirjana1982
PrispevekObjavljeno: Tor 19 Jul, 2016 21:55  Odgovori s citatomPridružen/-a: Sre Jun 2016 12:52
Prispevkov: 6

----------------------------------


Nazadnje urejal/a mirjana1982 Sre 21 Sep, 2016 22:31; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mirjana1982
PrispevekObjavljeno: Tor 19 Jul, 2016 22:23  Odgovori s citatomPridružen/-a: Sre Jun 2016 12:52
Prispevkov: 6

---------------------------------------


Nazadnje urejal/a mirjana1982 Sre 21 Sep, 2016 22:32; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
forumuser28
PrispevekObjavljeno: Sre 20 Jul, 2016 8:15  Odgovori s citatomPridružen/-a: Sre Jun 2012 0:49
Prispevkov: 478

Zelo.

Hm... v tvoji situaciji bi že od začetka nastopal bolj umirjeno. Pa ne, ker bi bil tak po značaju, nisem miren, ampak ker na ta način dobiš neko stopnjo verodostojnosti. Vsakič, ko sem imel opravka s policisti, smo čisto korektno opravili, predvsem, ker se zavedam, da oni ne morejo vedeti, kaj je res, jaz pa, če jim ves razdražen razlagam, izgledam pristranski. Ampak stvar je kakršna je, PNji so izdani, niti mi ni bistveno v kateri fazi je stvar (poziv kršitelju, da se izjavi / ugovor / zahteva za sodno varstvo).

Na tvojem mestu in če te res žuli: odvetnik. Če njemu (umirjeno) pojasniš kaj je na stvari, ne samo, da bodo tvoji pravni spori v zvezi s prekrški šli bolj gladko, odvetnik ti lahko svetuje tudi, katere možnosti imaš za "napad" na to zloglasno sosedo. Od ovadbe zaradi npr. razžalitve (zasebna tožba, tu ni policije vmes), do zunajsodnih pozivov pred vložitvijo tožbe zaradi duševnih bolečin.

Malo imam občutek, da se zelo hitro razburiš in da ti to kaj hitro vpliva na obnašanje in razsojo. V jezi in razražen redko kateri človek trezno razmišlja, zato je v tem primeru dobro najeti "fighterja", ki je hladen kot špricer, ko se krega in oster kot britev, ko se pišejo vloge.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
forumuser28
PrispevekObjavljeno: Čet 22 Sep, 2016 11:38  Odgovori s citatomPridružen/-a: Sre Jun 2012 0:49
Prispevkov: 478

O poglej, poglej. Pa vseeno obstaja sram? Da si šla vse pobrisat...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Stran 1 od 1
pravniki.info Seznam forumov  ~  Kazensko pravo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo


 
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu