Dobil sem kazen v Italiji za "manjši" prkršek (denarna kazen je sicer kar visoka).
Policist (redar) me je identificiral na podlagi osebnega dokumenta. Iz kopije zapisnika in hkrati navodila za plačilo kazni je razvidno, da je policist narobe zapisal moje ime, priimek in celo št. osebnega dokumenta (ena številka je drugačna od resnične). Pri imenu gre za težavo dodajanja neobstoječih črk v imenu in menjave črk itd.
Zanima me kolikšna je verjetnost, da bom po vseh teh napakah kazen dobil domov? Ali bodo naši uradniki kar sklepali kdo sem jaz (št. osebnega dokumenta je drugačna). kazen je namreč naslovljena na veleposlaništvo v Italiji. Mojega naslova si ni zapisal. Je pa napisal še datum rojstva.
Prosim za hiter odgovor, namreč tako kot v Sloveniji, tudi v Italiji velja polovička, če plačaš v parih dneh. Skratka ali naj plačam, ali ne naredim nič?
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu