Zanima me, kako je s plačilom kom.prispevka za kan., namreč zadeva je pri nas taka:
Ko so naknadno napeljevali kan.omrežje po celem kraju, so nam pustili priključek 60m stran od objekta, s tem, da vseh teh 60 m poteka po občinski cesti. Vem, da se smatra, da je omogočenost na priključitev določena na 50 m. Vsem krajanom so speljali do parcel...nam so sicer rekli, da nismo v aglomeracijskem načrtu, ali to pomeni, da pač moram sam financirati izkop, ki ne poteka po moji parceli? Potemtakem bi moral biti oproščen kom.prispevka, saj imam sam stroške z napeljavo. Naj povem še to, da imamo tudi lastno čistilno napravo.
Jaz občini odgovarjam, da nimamo možnosti priključka, oni trdijo, da naj mi kar začnemo z izkopom, da razliko od 50 m bodo krili oni...vendar mislim, da mora občina najprej izpolniti svoje pogoje, hkrati naj bi bil izkop po njihovi cesti.
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu