Dobil sem novega nadrejenega, kateri je bil od začetka v redu, sedaj pa mi nalaga vedno bolj nemogoče naloge. Od mene zahteva, da delam stvari, za katere sploh nisem usposobljen, oziroma v moji delovni pogodbi ta dela sploh niso zavedena. V bistvu svoje delo prelaga name, v kolikor pa tega po njegovi oceni ne opravim dobro, začne težiti in kazati nejevoljo na tak ali drugačen način. Včasih tudi zelo povzdiguje glas, kar me precej vrže iz tira. To traja že nekaj časa, zato sem tudi psihično nekoliko v slabšem stanju kot prej. Zanima me, ali je to mobing če mi nalaga delo ki ni zavedeno v moji pogodbi? Kako rešiti tak problem?
Pri meni je podobno. V zadnji alineji v pogodbi o zaposlitvi kjer so dela navedena mi piše... ostala dela po navodilu nadrejene osebe. Nič si ne morem.
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu