Ne, jaz sem izobraževalec "posebnih oseb".
Ob tvojem dojemanju sveta, sem ti ga opisal zgoraj, ne, ni čudno, da smo, kjer smo.
Kako z avtom? So ti ga dali? Sej če so grdi, grdi in ti ga ne: prašaj na rent-a-car... eno bmw 7 nej ti neodplačno posodijo za leto ali dve. Ker si pač ti. Pa če je poraba velika, dej zaželi si še, da na Petrolu lahko zastonj tankaš. Car pač. Vse zastonj, kar si ma-go zaželi, ljudstvo priskrbi (fak, kok mi dons te rime grejo).
tole pa nima niti malo zveze z brezplačnim pravnim nasvetom, si falil forum, če te zanima avtomobilizem moraš pač na avto.net.
Vidim, da si bolj "preproste sorte". Ti bom razložil na tvoji ravni, glede na to, da imam mladoletno nečakinjo bom poizkusil z osnovnošolskim nivojem, povej, če ti je preveč, lahko probam še nižje.
Torej kar nisi razumel in se je nanašalo na avto, ni bila tema za na avto.net ampak primerjava tvojega odnosa, ko fehtariš za free advice, ampak po tvojih pogojih, s tem, da zahtevaš, da ti dajo v neodplačno uporabo bmw7ko na nekem rent-a-car-ju.
Ker vidim, da ti intelekt ne omogoča, da bi razumel, ti pojasnim še enkrat na primeru salame. To bo mogoče šlo, osnovnošolci jedo salame, a ne?
Torej, to, da fehtariš za zastonj nasvet na private, potem se razburjaš, da ti kolegica odgovori, da ti na private ne bo odgovarjala,... je na ravni tega, da greš v trgovino, si zmišljuješ katero salamo bi, pa kako mora bit narezana, ves čas pa pričakuješ, da ti salame seveda ne bodo zaračunali. Ker ti si pač car, jack, kralju ali karkoli se že poimenuješ in ti ni treba plačati nič. Naj bodo veseli, da si blagovoljil prit k njim po (potvoje) zastonj stvari.
Povej če ti še vedno ni jasno, kaj v tvoji logiki je zgrešenega. Ker res rad "razsvetlim" takega posebneža kot si ti, se lahko potrudim pa bova šla na slikce. Ti narišem pa boš mogoče dojel...
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu