Avtor |
Sporočilo |
< Priporočila Administratorju ~ pravo |
 |
|
Objavljeno:
Tor 05 Maj, 2009 18:22
|
|
|
Pridružen/-a: Sob Okt 2007 17:35
|
|
Administratorju foruma delovna razmerja: kaj nameravate narediti? na forumu delovna razmerja je samo pravo, ni enega vprašanja iz delovnih razmerij.očitno se vam ne ljubi ukrepati, kar bi lahko in imate raje pravo, ki tja ne sodi ali pa ste nesposobni!!?? |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Sre 06 Maj, 2009 11:34
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Okt 2007 12:37
|
|
Se strinjam.
Kakšen post ali dva pravo na dan med suhopranimi vprašanji iz delovnega prava je čisto dovolj. Takšna količina postov s pravo kot je sedaj pa samo moti zbranost v službi in med odgovarjanjem na vprašanja (pa še sam ne sedim v pisarni).
Administrator, ali tem, ki objavljajo pravo pošljete račun? Če ne, bom nehal klikat na njihove poste. |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Sre 06 Maj, 2009 15:27
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Feb 2009 21:51
|
|
petermaseter1 je napisal/a: |
......s pravo kot je sedaj pa samo moti zbranost v službi in med odgovarjanjem na vprašanja (pa še sam ne sedim v pisarni).
|
Zelo, zelo zanimiv stavek pri katerem se mi poraja vprašanje: "ali res nimate zaosleni v pisarnah drugega dela kot gledanje teh slikic, ki se samo ponavljajo?" Potem pa ravite, da ste založeni do vratu s papirji/dokumenti in, da ne dohajate z delom?
Ali vam moti zbranost nenadno dviganje mize?
Administrator je pa itak šel na dopust na Havaje in mu je čisto vseeno kako je na forumu, on tam gleda vse to v živo, mi se pa moramo zadovoljiti z ponavljajočimi se slikicami, ki ne prikazujejo nič novega ali nevidenega ali preizkušenega.
LP  |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet 07 Maj, 2009 10:45
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Okt 2007 12:37
|
|
Citiram: |
Ali vam moti zbranost nenadno dviganje mize?
|
S tem stavkom ste mi pa na dušo popihali. Niti v sanjah si nisem predstavljal, da bi bil v tistem delu telesa tako močan, da bi še mizo dvignil.
Citiram: |
ali res nimate zaosleni v pisarnah drugega dela kot gledanje teh slikic
|
No, imamo še delo z odgovarjanjem na vprašanja na tem forumu. |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno: