Avtor |
Sporočilo |
< Medicinsko / zdravniško pravo ~ Pravna Imuniteta |
 |
|
Objavljeno:
Tor 08 Okt, 2013 7:41
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Apr 2013 8:26
|
|
Ali zdravstveni delavci imajo določeno obliko IMUNITETE? (pravne)?
Če gre za sum na napako, na kakšen način se lahko dokaže ali je res šlo za napako, ali samo nesrečen primer?
Lp |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Tor 08 Okt, 2013 9:20
|
|
|
Pridružen/-a: Čet Jun 2012 19:10
Kraj: Ljubljana
|
|
brez izvedenskih mnenj ne bo šlo, pa še takrat je to težko |
_________________ Izvršitelj |
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Tor 08 Okt, 2013 15:33
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Tor 08 Okt, 2013 15:37
|
|
|
Pridružen/-a: Čet Apr 2006 17:45
|
|
Zato ker ti nihče ne verjame na besedo, ampak večina njih hoče vsaj kakšen pameten dokaz ali več. |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Tor 08 Okt, 2013 15:38
|
|
|
Pridružen/-a: Čet Jun 2012 19:10
Kraj: Ljubljana
|
|
...izvedenec pa je zopet zdravnik, vrana vrani pa....... |
_________________ Izvršitelj |
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Tor 08 Okt, 2013 18:58
|
|
|
|
|
Gre za moj primer.
Jaz sem namreč našla v literaturi razlago, zakaj (staro) menje, ki se ga je držal zdr. delaved ni pravilno. Oziroma, šlo je enostavno za znanstveni članek v katerem je dobesedno navedeno raziskovanje, potem raziskovanja, bla bla, , staro mnenje ki so ga raziskovali in novo mnjenje ki je s tem raziskovanjem dokazano.
In, zdaj gre zato da jaz (ki sem sicer podobne stroke, ne pa iste) niti s pomočjo pravnika ne morem dokazat da je staro mnjenej napačno.
Saj vsi znamo brati. Razsikovanje je sicer v angleščini, lahko se pa storkovno prevede...če bi angleščina bila problem, kar tudi ne bi smelo bit...problem je v tem da oni o tem nočejo slišat in se vadijo nato da so oni VEČJE avtoritete kot jaz ,oz. BOLJ pristojni...vsak laik lahko prebere in razume.
Moje vprašanje je: zakaj je z imuniteto zaščitena njhova AVTORITETA na tak način da to PRESEGA STROKOVNO ZNANJE.
Hvala! |
|
|
|
|
|
 |
|