greš na svoje okrožno sodišče, kjer je za stečaje (upraš da te usmerijo) potem te naročijo da prideš na narok pred sodnika. Zraven prinesi vso mogočo dokumentacijo od zdravja, če imaš težave o statusu če si na socijalni, na zavodu, te stvari najbolj upoštevajo... razlož da ne moreš in to bo to, čez kak teden dva dobiš sklep če ti odobrijo stečanji postopek ti tud avtomatsko dodelijo stečajnega upravitelja, z njim narediš razgovor on da sodišču predlog za tvoj stečaj. Odvisen kako boš predstavil svoj problem je odvisno pol tudi kako dolgo obdobje stečaja dobiš. 6 mesecev, ali 2, 3, 5 let
V stečajnem postopku rubežnikov na vratih ni.
mene je to rešlo rubeža, ker so mi že pošten trkali na vrata, ker pa sem zaradi zdravja nezmožen ustvariti odplačilo dolga so mi določili 6 mesečni stečaj..., torej čez 4 mesece ne bom več nikomur dolžan
Če v osebnem stečaju sodišče ne dovoli odpusta obveznosti, ali če upniki dosežejo razveljavitev takega sklepa, potem po zaključku stečajnega postopka rubežniki pridejo na vrata.
Za dolgove, ki nastanejo od začetka postopka osebnega stečaja dalje ni ovir, d ne bi rubežniki prišli na vrata.[/code]
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu